Persondatapolitik

Databeskyttelsesloven omkring personlige data:

I medfør af EU-forordning 2016/679 (GDPR) informerer SkovTrup ApS hermed om, at firmaet behandler dine personlige data i forbindelse med ordrebehandling (fragt, fakturering).

SkovTrup ApS betegnet ”dataansvarlig”. Vores kontakt oplysninger er:

  • SkovTrup ApS cvr. 26563925.
  • Søvangen 21, 9500 Hobro. Lager: Parallelvej 1, 9500 Hobro
  • Tel. 98548767 info@skovtrup.dk
  • Dataansvarlig Søren Gøttrup, tlf. 98548067, sg@skovtrup.dk

Som led af en ordre behandler SkovTrup ApS dine personoplysninger i forhold til oprettelse af ordre i vores system med efterfølgende fremsendelse af faktura:

  • Navn
  • Adresse
  • E-mail adresse
  • Telefonnummer
  • Faktura oplysninger.

SkovTrup ApS bruger disse data til at sikre, at ordrer opfyldes og fakturering sikres.

SkovTrup ApS behandler ikke personfølsomme data.

SkovTrup ApS anvender Microsoft Office og AirBOSS beskyttet med kode.

Ved brud på sikkerheden skal berørte personer underrettes inden 72 timer.

Vi gør dig opmærksom på, at du har følgende rettigheder efter GDPR i forhold til de personoplysninger, SkovTrup ApS behandler om dig:

  • Retten til at modtage oplysning om en behandling af sine personoplysninger (oplysningspligt)
  • Retten til at få indsigt i sine personoplysninger (indsigtsret)
  • Retten til at få urigtige personoplysninger berigtiget (retten til berigtigelse)
  • Retten til at få sine personoplysninger slettet (retten til at blive glemt)
  • Retten til at gøre indsigelse mod at personoplysninger anvendes til direkte markedsføring
  • Retten til at flytte sine personoplysninger (dataportabilitet)

Du har mulighed for at indgive klage til Datatilsynet, hvis du mener at SkovTrup ApS ikke behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med databeskyttelsesregler.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Hos SkovTrup.dk har vi en klar politik for behandling af dine data for at hindre ethvert misbrug af dine informationer.

Hvilke informationer indsamler SkovTrup.dk?

Når du køber online på SkovTrup.dk, eller når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, indsamler og lagrer vi dine personlige oplysninger. Det er dit navn, adresse, e-mail og telefonnummer, der bliver registreret. Vi gemmer disse oplysninger for at kunne ekspedere din ordre hurtigst muligt, men også så du ved slipper for at indtaste dine oplysninger igen, hvis du er en tilbagevendende kunde hos os. På SkovTrup.dk indsamler vi statistik om, hvilke områder af websitet vores brugere besøger. Disse data bliver ikke indsamlet for den enkelte bruger. Vi bruger derimod data om alle vores brugeres navigation for at forstå, hvordan vores brugere som en samlet gruppe anvender SkovTrup.dk, og forsøger på denne baggrund at gøre websiden bedre. Vi kan ikke se, hvor du kommer fra eller surfer hen på Internettet, når du forlader vores site. Derudover indsamler vi information om, hvilke produkter vores brugere, som en samlet gruppe, fortrækker. Denne information bruges også til at forbedre websitet. Vi sælger ikke eller på anden måde videregiver information om vores brugers brug og navigation på vores webside. Og vi sælger eller videregiver ikke dine købsinformationer til tredjepart.

Videregiver SkovTrup.dk informationer til andre?

Den information, du deler med SkovTrup.dk, er fortrolig. Vi lejer eller sælger ikke dit navn, din email, din adresse eller nogen form for information om dig til andre. Undtaget data som ved lov skal udleveres.

Hvordan beskytter SkovTrup.dk mine informationer?

Når du handler på SkovTrup.dk er dine informationer sikre. Vi kommer aldrig til at se dine kreditkortoplysninger, da alle transaktioner foregår gennem QuickPay.

”Cookiebekendtgørelsen” – Værd at vide om cookies:

En cookie er en lille datafil, der indsamler online digitale fodspor om brugerne. 

Cookies bliver gemt på den besøgendes computer, tablet eller smartphone, når webside besøges. Cookies kan så indsamle information om, hvilke sider der besøges, hvilke artikler der læses, og hvad der købes. Hjemmesider kan bruge cookies og lignende teknologier til mange forskellige formål. Det kan fx være at sikre, at hjemmesidernes funktioner virker, at optimere design og kvalitet af en hjemmeside, at give målrettet og relevant indhold på en hjemmeside eller at målrette annoncer i kommercielt øjemed.

SkovTrup´s websider er lavet i CMS systemet WordPress / Wocommerze.
Formål med brug af cookies på SkovTrup websider:

  • Teknisk funktionalitet – JA
  • Trafikmåling – JA
  • Annonceafvikling (frekvens, brugermåling o.lign.) – NEJ
  • Adfærdsbaseret individuelt målrettet annoncering – NEJ
  1. Cookies
    SkovTrup anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for, at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.
  2. Så lang tid opbevares cookies
    Vores cookies har forskellig levetid med et maksimum på 1 år, men de fornyes efter hvert besøg.
  3. Sådan sletter du cookies
    Se vejledning her: https://minecookies.org/cookiehandtering

  4. Sådan undgår du cookies
    Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: https://minecookies.org/cookiehandtering.

  5. Hvad cookies bruges til på vores website
    Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere samt at genkende dig på det enkelte besøg.

  6. Google Analytics (trafikmåling)
    SkovTrup bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på siderne. 
    Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

  7. Sociale Medier
    SkovTrup benytter ligeledes cookies fra FaceBook, Google, LinkedIn.
    Disse cookies sikrer, at du kan dele det du ser på vores website, med dine venner på diverse sociale medier m.v.

  8. Hvem har adgang til vores cookies
    Kun SkovTrup samt Google & Meta har adgang til vores cookies.

  9. Brug af personoplysninger 
    Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, medmindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v.
    Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, telefonnummer og dine angivne interesser.
    Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige besøgende på SkovTrup websider. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier samt visning af indhold, der er tilpasset dine interesser.

  10. Kontakt vedr. personoplysninger
    Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos SkovTrup, skal du rette henvendelse på info@skovtrup.dk eller telefon 98 54 87 67. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

  11. Beskyttelse af personoplysninger
    Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

    Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

    Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores website.

    I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.
    Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

    Opdateret: 01. dec. 2022

Scroll til toppen

Mangler du svar på priser eller info. om vore bordplader så er Oksana klar til at hjælpe!


Send e-mail: ok@skovtrup.dk
Ring 9854 8767